Meland Golf og Naturpark

18 – hulls golfbane på Fløksand i Meland Kommune
www.melandgolf.no

Ca. 1,5 timers kort innføring i golf på egen prøvebane. Alle får utdelt køller og en bøtte baller hver og får prøveslå under veiledning av kyndig golfinstruktør. Opplegget er vel utprøvet og meget bra;faktisk så moro at de færreste vil dra derifra. Tillater ikke berusede personer å spille. Det tillates heller ikke at noen nyter alkohol under arrangement her

Tjorehagen

www.tjorehagen.no

Besøk Tjorehagen, vakker naturhage 10 min. fra Alver Hotel. Rundt 400 ulike sorter rhododendron.
Mange andre planter og trær. Idylliske stier og dammer, vakker bru bygd i gråstein. Inngangspenger: Kr. 45,- pr. person
(40,- ved grupper)

Lyngheisenteret

www.lyngheisenteret.no

Viser publikum hvordan fiskarbonden har utnyttet Kystlandskapet gjennom flere tusen år. Bosetning, økologiske driftsmåter og sjøbruket fra steinalderen frem til i dag, blir synliggjort langs turstier i lyngheilandskapet, ved aktiviteter og gjennom utstillinger / filmfremvisning i informasjonsbygget

Vestnorsk Utvandringssenter

Les mer på nettsiden

Statoil Mongstad Oljeraffineri

Guidet tur på raffineriet. Opplev en del av Norges oljeeventyr! Raffineriet oppleves fra buss. Egen guide fra Statoil vil komme om bord. Omvisning samt guide er gratis. Lørdag og søndag stengt for omvisning.

Hillesvåg Ullvarefabrikk

www.ull.no

På Hillesvåg Ullvarefabrikk produseres ullgarn
med godt, gammelt maskineri. På omvisning følger en hele produksjonsprosessen. Omvisningen blir avsluttet i fabrikkutsalget, der det er anledning til å få kjøpe garn samt ferdigstrikkede gensere og jakker av det kjente merket Oleana.
Meget hyggelig omvisning. Gratis.

For øvrig er det flotte uteplasser og turstier rundt hotellet som innbyr til turer, aktiviteter i hagen eller i terrenget rundt. Hotellet kan også tilby teambuilding ute / inne.
Utføres under ledelse av våre profesjonelle, humoristiske og engasjerte samarbeidspartnere innen faget.

Eks.: Gruppen taes med på tur i området rundt hotellet her, det vil da bli poster med konkurranser for kursdeltakerne.

Alternativt: Dersom dere selv har en liten aktivitetsgruppe som kanskje kan lage noen oppgaver og levere til oss, enten på forhånd eller ved ankomst kan vi gjerne være behjelpelig med å plassere disse ut i en natursti.
Dette vil ikke koste noe ekstra.

Dersom noe av dette skulle være aktuelt, ta gjerne kontakt for spørsmål om ledig kapasitet / pristilbud.