Vi leverer snitter, canapeer, festmiddager, koldtbord, tapas, varme retter og buffeter til alle anledninger, små som store.
For bestilling, ring: 56 34 38 00
Eller e-post: post@alverhotel.no
Se under for våre standard pakker
a) | Koldtbord de Luxe | min. 15 pers. | Kr. 490,- |
---|---|---|---|
Dillmarinert svinenakke | Blandet salat | ||
Steik | Helkokt ørret | Sursild | |
Roastbiff | Røkelaks | Tomatsild | |
Kalkun | Reker m/skall | Potetsalat | |
Spekeskinke | Aspik | Rekesalat | |
Fenalår | Eggerøre | Waldorfsalat |
Dressinger og lignende: rømme, majones, tousand island-dressing.
Brød, smør og en dessert(karamell/sjokolade-pudding) er inkludert.
b) | Koldtbord Standard | min. 15 pers. | Kr. 440,- |
---|---|---|---|
Skinke | Røkelaks | Blandet salat | |
Steik | Eggerøre | Sursild | |
Roastbiff | Reker m/skall | Potetsalat | |
Kylling | Aspik | Italiensk salat |
Dressinger og lignende: rømme, majones, tousand island-dressing.
Brød, smør og en dessert(karamell/sjokolade-pudding) er inkludert.
Tillegg for varmretter pr. person: | Utkjøring: | ||
---|---|---|---|
Gryterett m/ris | Kr.140,- | Hverdager: kr. 160,- fast tillegg + kr. 10 pr. km (utover 5 km fra hotellet) | |
Svinesteik m/surkål | Kr.145,- | Helg: kr. 260,- fast tillegg + kr. 10 pr. km (utover 5 km fra hotellet) | |
Karbonader m/løk og stekte poteter | Kr.120,-(2 karbonader pr. person) | Vi ber om å få emballasje, skåler, fat etc. i retur. Pristillegg på bevegelige helligdager. |
Middag | |
---|---|
3-retters: Suppe, hovedrett: kalvesteik el. lammesteik og dessert3-retters: Suppe, hovedrett: svinesteik og dessert | Kr. 470,-Kr. 430,- |
2-retters: Hovedrett: kalvesteik el. lammesteik og dessert2-retters: Hovedrett: svinesteik og dessert | Kr. 395,-Kr. 375,- |
Lapskaus per ½ liter m/brød | Kr. 160,- |
Betasuppe per ½ liter m/brød | Kr. 150,- |
Betasuppe per ½ liter u/brød | Kr. 140,- |
Gryterett per person m/ris og brød | Kr. 195,- |
Tillegg salat | Kr. 40,- |
Biff Stroganoff m/potetmos | Kr. 195,- |
Lasagne m/brød, salat, dressing, smør | Kr. 215,- |
Snitter & Rundstykker | |
---|---|
Snitter, assortert (reker, laks, skinke, steik, roastbeef) per stk. | Kr. 42,- hverdager Kr. 44,- lørd/sønd. Kr. 48,- helligdager |
1/2 rundstk. m/ost & skinke | Kr. 50,- |
1/2 rundstk. m/roastbeef med remulade og sprøstekt løk | Kr. 60,- |
Spekemat | |
---|---|
200 g. Ass. Spekemat -fenalår, spekeskinke, mårpølse, eggerøre, potetsalat, kringler, salat, dressing, brød og smør | Priser på forespørsel |
Tillegg rømmegrøt, per person | Priser på forespørsel |
Spesielle ønsker mht. menyen vil endre prisen Eks. diverse tillegg: | |
---|---|
Kalvestek per person | Kr. 60,- |
Reinsdyrstek per person | Kr. 75,- |
Canapè m/røkelaks per person | Kr. 60,- |
Rekecocktail per person | Kr. 85,- |
+ 10 % på bevegelige helligdager
TAPAS | |
---|---|
5 RETTERS MENY | |
Spanske kjøttboller i tomatsalsa | |
Kyllingklubber | |
Marinerte fiskespyd | |
Baconsurrede dadler | |
Amadine poteter | |
Tilbehør: foccaciabrød, salat, vinaigrette, aioli, urterømme og tomatdressing | |
Pris: kr. 425,- per person | |
10 RETTERS MENY | |
Baconsurrede dadler | |
Wrap med kremost og røkelaks | |
Marinerte oliven | |
Akkar-ringer med søt chillisaus | |
Tomat, rødløk og sjampinjong salat | |
Kyllingvinger | |
Spanske kjøttboller i tomatsalsa | |
Asparges med serrano skinke |
Scampi på spyd med mango salsa | |
Amadine poteter | |
Tilbehør: foccaciabrød, salat, vinaigrette, aioli, urterømme og tomatdressing | |
Pris: kr. 525,- per person |