Vi leverer snitter, canapeer, festmiddager, koldtbord, tapas, varme retter og buffeter til alle anledninger, små som store.
For bestilling, ring: 56 34 38 00
Eller e-post: post@alverhotel.no
Se under for våre standard pakker
a) |
Koldtbord de Luxe |
min. 15 pers. |
Kr. 385,- |
|
Dillmarinert svinenakke |
|
Blandet salat |
|
Steik |
Helkokt ørret |
Sursild |
|
Roastbiff |
Røkelaks |
Tomatsild |
|
Kalkun |
Reker m/skall |
Potetsalat |
|
Spekeskinke |
Aspik |
Rekesalat |
|
Fenalår |
Eggerøre |
Waldorfsalat |
Dressinger og lignende: rømme, majones, tousand island-dressing.
Brød, smør og en dessert(karamell/sjokolade-pudding) er inkludert.
b) |
Koldtbord Standard |
min. 15 pers. |
Kr. 320,- |
|
Skinke |
Røkelaks |
Blandet salat |
|
Steik |
Eggerøre |
Sursild |
|
Roastbiff |
Reker m/skall |
Potetsalat |
|
Kylling |
Aspik |
Italiensk salat |
Dressinger og lignende: rømme, majones, tousand island-dressing.
Brød, smør og en dessert(karamell/sjokolade-pudding) er inkludert.
Tillegg for varmretter pr. person: |
|
Utkjøring: |
Gryterett m/ris |
Kr.130,- |
Hverdager: kr. 150,- fast tillegg + kr. 10 pr. km (utover 5 km fra hotellet) |
Svinesteik m/surkål |
Kr.125,- |
Helg: kr. 250,- fast tillegg + kr. 10 pr. km (utover 5 km fra hotellet) |
Karbonader m/løk og stekte poteter |
Kr.115,-(2 karbonader pr. person) |
Vi ber om å få emballasje, skåler, fat etc. i retur. Pristillegg på bevegelige helligdager. |
|
Middag |
|
3-retters: Suppe, hovedrett: kalvesteik el. lammesteik og dessert3-retters: Suppe, hovedrett: svinesteik og dessert |
Kr. 370,-Kr. 330,- |
2-retters: Hovedrett: kalvesteik el. lammesteik og dessert2-retters: Hovedrett: svinesteik og dessert |
Kr. 320,-Kr. 280,- |
|
|
Lapskaus per ½ liter m/brød |
Kr. 110,- |
Betasuppe per ½ liter m/brød |
Kr. 130,- |
Betasuppe per ½ liter u/brød |
Kr. 120,- |
Gryterett per person m/ris og brød |
Kr. 185,- |
Tillegg salat |
Kr. 25,- |
Biff Stroganoff m/potetmos |
Kr. 185,- |
Lasagne m/brød, salat, dressing, smør |
Kr. 165,- |
Snitter & Rundstykker |
|
Snitter, assortert (reker, laks, skinke, steik, roastbeef) per stk. |
Kr. 34,- hverdager Kr. 35,- lørd/sønd. Kr. 37,- helligdager |
1/2 rundstk. m/ost & skinke |
Kr. 40,- |
1/2 rundstk. m/roastbeef med remulade og sprøstekt løk |
Kr. 55,- |
Spekemat |
|
200 g. Ass. Spekemat -fenalår, spekeskinke, mårpølse, eggerøre, potetsalat, kringler, salat, dressing, brød og smør |
Priser på forespørsel |
Tillegg rømmegrøt, per person |
Priser på forespørsel |
Spesielle ønsker mht. menyen vil endre prisen Eks. diverse tillegg: |
|
Kalvestek per person |
Kr. 40,- |
Reinsdyrstek per person |
Kr. 55,- |
Canapè m/røkelaks per person |
Kr. 40,- |
Rekecocktail per person |
Kr. 65,- |
+ 10 % på bevegelige helligdager
TAPAS |
|
5 RETTERS MENY |
|
Spanske kjøttboller i tomatsalsa |
|
Kyllingklubber |
|
Marinerte fiskespyd |
|
Baconsurrede dadler |
|
Amadine poteter |
|
Tilbehør: foccaciabrød, salat, vinaigrette, aioli, urterømme og tomatdressing |
|
Pris: kr. 345,- per person |
|
|
|
|
|
|
|
10 RETTERS MENY |
|
Baconsurrede dadler |
|
Wrap med kremost og røkelaks |
|
Marinerte oliven |
|
Akkar-ringer med søt chillisaus |
|
Tomat, rødløk og sjampinjong salat |
|
Kyllingvinger |
|
Spanske kjøttboller i tomatsalsa |
|
Asparges med serrano skinke |
Scampi på spyd med mango salsa |
|
Amadine poteter |
|
Tilbehør: foccaciabrød, salat, vinaigrette, aioli, urterømme og tomatdressing |
|
Pris: kr. 445,- per person |