Kjære venner og gjester!

Som en hjelp i en vanskelig tid med Corona virus så åpner vi opp for bestilling av middags menyer fra vårt kjøkken. 

Middagsmeny for 2 voksne og 2 barn:

Hjemmelagde kjøttkaker                               kr. 250,- 

med grønnsaker, poteter og brun saus

Plukkfisk med rotgrønnsaker                        kr. 250,-

Kjøttgryte med poteter                                 kr. 250,-

Kyllinggryte med ris                                      kr. 250,-

Lapskaus med flatbrød                                 kr. 250,-

 

For enslige tilbyr vi overstående menyer til kr. 130,-  per porsjon

 

Vi leverer middagen porsjonspakket fra og med fredag 3. april 2020

Bestilling må være oss ihende senest torsdag 2. april kl. 14:00 for leveranse mandag 6. april. Deretter ønsker vi at bestilling og betaling skjer minimum 24 timer før for å kunne opprettholde leveransetider. Maten leveres kald, og må varmes i kasserolle/ovn.

Pakket middag – trygt levert på døren.

Helligdagene i påsken kommer det et påslag på kr. 45,- på alle menyer.

Vi tilbyr levering eller henting på Alver Hotel eller Westland Hotel.
Leveringsgebyr på kr. 100,- kommer i tillegg (Påsken kr. 150,-) innenfor Alver Kommune.
Maten kjøres ut mellom 14-17, vi prøver så godt vi kan å levere til ønsket tidspunkt.

Velkommen med din bestilling på tlf.: 56 34 38 00.

Vi ser frem til å høre fra deg! 🙂

 


 

Vi leverer snitter, canapeer, festmiddager, koldtbord, tapas, varme retter og buffeter til alle anledninger, små som store, i hele Nordhordland.

For bestilling, ring: 56 34 38 00

Eller e-post: post@alverhotel.no

Se under for våre standard pakker

 

a) Koldtbord de Luxe min. 15 pers. Kr. 385,-
  Dillmarinert svinenakke   Blandet salat
  Steik Helkokt ørret Sursild
  Roastbiff Røkelaks Tomatsild
  Kalkun Reker m/skall Potetsalat
  Spekeskinke Aspik Rekesalat
  Fenalår Eggerøre Waldorfsalat

Dressinger og lignende: rømme, majones, tousand island-dressing.
Brød, smør og en dessert(karamell/sjokolade-pudding) er inkludert.

b) Koldtbord Standard  min. 15 pers. Kr. 320,-
  Skinke Røkelaks Blandet salat
  Steik Eggerøre Sursild
  Roastbiff Reker m/skall Potetsalat
  Kylling Aspik Italiensk salat

Dressinger og lignende: rømme, majones, tousand island-dressing.
Brød, smør og en dessert(karamell/sjokolade-pudding) er inkludert.

Tillegg for varmretter pr. person:   Utkjøring:
Gryterett m/ris Kr.130,- Hverdager: kr. 150,- fast tillegg + kr. 10 pr. km (utover 5 km fra hotellet)
Svinesteik m/surkål Kr.125,- Helg: kr. 250,- fast tillegg + kr. 10 pr. km (utover 5 km fra hotellet)
Karbonader m/løk og stekte poteter Kr.115,-(2 karbonader pr. person) Vi ber om å få emballasje, skåler, fat etc. i retur.
Pristillegg på bevegelige helligdager.
 
Middag  
3-retters: Suppe, hovedrett: kalvesteik el. lammesteik og dessert3-retters: Suppe, hovedrett: svinesteik og dessert Kr. 370,-Kr. 330,-
2-retters: Hovedrett: kalvesteik el. lammesteik og dessert2-retters: Hovedrett: svinesteik og dessert Kr. 320,-Kr. 280,-
   
Lapskaus per ½ liter m/brød Kr. 110,-
Betasuppe per ½ liter m/brød Kr. 130,-
Betasuppe per ½ liter u/brød Kr. 120,-
Gryterett per person m/ris og brød Kr. 185,-
Tillegg salat Kr. 25,-
Biff Stroganoff m/potetmos Kr. 185,-
Lasagne m/brød, salat, dressing, smør Kr. 165,-
Snitter & Rundstykker  
Snitter, assortert (reker, laks, skinke, steik, roastbeef) per stk. Kr. 34,- hverdager Kr. 35,- lørd/sønd. Kr. 37,- helligdager
1/2 rundstk. m/ost & skinke Kr. 40,-
1/2 rundstk. m/roastbeef med remulade og sprøstekt løk Kr. 55,-
Spekemat  
200 g. Ass. Spekemat -fenalår, spekeskinke, mårpølse, eggerøre, potetsalat, kringler, salat, dressing, brød og smør Priser på forespørsel
Tillegg rømmegrøt, per person Priser på forespørsel
Spesielle ønsker mht. menyen vil endre prisen Eks. diverse tillegg:  
Kalvestek per person Kr. 40,-
Reinsdyrstek per person Kr. 55,-
Canapè m/røkelaks per person Kr. 40,-
Rekecocktail per person Kr. 65,-

+ 10 % på bevegelige helligdager

 

TAPAS  
5 RETTERS MENY  
Spanske kjøttboller i tomatsalsa  
 Kyllingklubber  
Marinerte fiskespyd  
Baconsurrede dadler  
Amadine poteter  
Tilbehør: foccaciabrød, salat, vinaigrette, aioli, urterømme og tomatdressing  
Pris: kr. 325,- per person  
   
   
   
10 RETTERS MENY  
Baconsurrede dadler  
Wrap med kremost og røkelaks  
Marinerte oliven  
Akkar-ringer med søt chillisaus  
Tomat, rødløk og sjampinjong salat  
Kyllingvinger  
Spanske kjøttboller i tomatsalsa  
 Asparges med serrano skinke
Scampi på spyd med mango salsa  
Amadine poteter  
Tilbehør: foccaciabrød, salat, vinaigrette, aioli, urterømme og tomatdressing  
Pris: kr. 425,- per person